L'apel·lació que els catalans a l'exili van presentar a les Nacions Unides l'any 1945

dilluns, 18 de desembre del 2017



En aquest programa de 'Un repàs a la història' de Ràdio Crítica tractem un dels episodis més injustament desconeguts de la història de Catalunya. Parlem de l'apel·lació que els catalans a l'exili van presentar l'any 1945 a les Nacions Unides i analitzem els paral·lelismes que aquesta iniciativa te amb la situació política actual del nostre país. I ho fem amb tot un expert en el tema, en Jordi Miravet, president del Memorial 1714 i amb en Jordi Bages-Querol , vicepresident del Memorial 1714.

L'espai va ser enregistrat a la seu del Memorial 1714, al Fossar de les Moreres de Barcelona el dia 17 de desembre del 2017 i va comptar amb la participació dels col·laboradors Carme Calvell, Andreu Marfull, Jordi Fité i Daniel Bellò. 'Un repàs a la història' és una iniciativa que pretén recuperar el veritable passat de la nostra nació de la mà dels experts i dels investigadors del país. 

Subscriviu-vos al canal de Youtube de Ràdio Crítica o descarregueu-vos els podcasts del programa a l'Ivoox de Ràdio Crítica.

#historia #radio #unrepas


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada